Flyttfirma Sigtuna & Uppsala

Våra tjänster

Vi jobbar med både privatpersoner och företag. Vi tillhandahåller tjänster för allt inom lokalvård och flytt. Vi har även tjänster för trädgårdsskötsel och snöskottning.
Här kan du läsa mer om våra tjänster och vad vi kan hjälpa dig med. När du hittar vad du söker kan du enkelt boka direkt här på hemsidan, eller ringa oss på telefon: 010-214 64 64

Flytt

Ska du flytta? Vi hjälper dig genom alla steg. Varje uppdrag är unikt och vi anpassar våra tjänster och erbjuder dig den bästa helhetslösningen för just din flytt. Kontorsflytt, bohagsflytt, magasinering, pack-hjälp, flyttstäd, pianoflytt och bortforsling är exempel på några av våra tjänster och vad vi kan hjälpa dig med.

Flyttstäd

Idag är kraven på flyttstädning höga och vi har koll på flyttstäd och vet vad som skall göras. Dessutom utgår vi alltid ifrån Mäklarsamfundets rekommendationer. Vi lämnar såklart garanti och en ifylld checklista där genomfört arbete redovisas. Det kan vara tryggt att veta att städningen är korrekt utförd.

Hemstäd

Vi utför hemstädning vid enstaka tillfällen eller som löpande abonnemang. Vid abonnemang utför vi alltid en provstädning där vi går igenom dina önskemål. Du kanske har speciella rutiner eller vill lägga till extratjänster. Det är du som kund som bestämmer vad vi ska göra i ditt hem.

Kontorsstäd

Vår personal ser ser till så att arbetsmiljön på företaget alltid är trivsam. Vi utför städning med hög kvalitet och det är alltid samma personal som städar varje gång. Vi utför städningen en gång per vecka eller efter dina önskemål. Dina kunder kommer också att uppskatta en trivsam och hygienisk miljö.

Trappstäd

En välstädad trappuppgång ger ett trevligt intryck för besökare och boende och motverkar dessutom slitage i trapphuset. Vi kan erbjuda trappstädning till fastighetsägare, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar med professionell service och bra priser.

Byggstäd

Vi har personliga ID06-kort som gör att vi kan utföra uppdrag på arbetsplatser som kräver detta, t.ex byggarbetsplatser. Det kan handla om nybyggda hus eller städning efter en renovering. Vi har lång erfarenhet av byggstädning och vet vad som krävs för att byggstädningen ska bli effektiv och snabb. Vi tar hand om allt byggavfall och annat som hantverkarna lämnat.

fönsterputs

Vi utför professionell fönsterputs hos privatpersoner och företag. Vi putsar fönster invändigt och utvändigt i villa, lägenhet och företagslokaler. Om du tycker du att det är krångligt och besvärligt att putsa dina fönster, eller att det kan vara lite svårt att nå ibland så fixar våra fönsterputsare det enkelt och snyggt.

trädgårdsskötsel/snöskottning

Vi hjälper till med all form av trädgårdsskötsel – stora som små uppgifter. Hör av dig! I vår trädgårdsskötsel kan bland annat trädvård, marksyn och gräsklippning ingå. Vintertid hjälper vi dig med snöskottning och annat som har med vintervård att göra.

Grovstäd

Efter en renovering eller som en stor höststädning? Fokus ligger på badrum, kök och tvättstuga. Bland annat rensas avlopp, kakel skuras och spis, tvättmaskin samt andra vitvaror dras fram för städning bakom. Som en flyttstädning i vardagen.

Dödsbostäd/Tömning

Låt oss på Sigtunas flyttstäd hjälpa dig och din familj med allt. Vi ordnar med tömning av bohaget, bortforsling, värdering, magasinering, transport och städning.

Visningsstäd

Få det exemplariskt städat inför visningen av din bostad. Utöver att städa läggs stor vikt vid att bostaden ska kännas välkomnande. Det kan innebära allt från städning på gården till blommor i köket. Våra kunder gillar oss för att vi alltid ger 100%.

Storstäd

Finns det ytor i din bostad där du städar mer sällan? Boka en storstädning hos oss och få en rejäl rengöring av ditt hem! Storstädningen är också ett bra komplement till vår vanliga hemstädning om du känner att du vill uppmärksamma ytor som kanske inte har städats under en längre period. Vi utformar våra tjänster utefter dina önskemål.