Flyttfirma Sigtuna & Uppsala

Våra tjänster

Vi jobbar med både privatpersoner och företag. Vi tillhandahåller tjänster för allt inom lokalvård och flytt. Vi har även tjänster för trädgårdsskötsel och snöskottning.
Här kan du läsa mer om våra tjänster och vad vi kan hjälpa dig med. När du hittar vad du söker kan du enkelt boka direkt här på hemsidan, eller ringa oss på telefon: 010-214 64 64

Flytt

Ska du flytta? Vi hjälper dig genom alla steg. Varje uppdrag är unikt och vi anpassar våra tjänster och erbjuder dig den bästa helhetslösningen för just din flytt. Kontorsflytt, bohagsflytt, magasinering, pack-hjälp, flyttstäd, pianoflytt och bortforsling är exempel på några av våra tjänster och vad vi kan hjälpa dig med.

Flyttstäd

Idag är kraven på flyttstädning höga och vi har koll på flyttstäd och vet vad som skall göras. Dessutom utgår vi alltid ifrån Mäklarsamfundets rekommendationer. Vi lämnar såklart garanti och en ifylld checklista där genomfört arbete redovisas. Det kan vara tryggt att veta att städningen är korrekt utförd.

Hemstäd

Vi utför hemstädning vid enstaka tillfällen eller som löpande abonnemang. Vid abonnemang utför vi alltid en provstädning där vi går igenom dina önskemål. Du kanske har speciella rutiner eller vill lägga till extratjänster. Det är du som kund som bestämmer vad vi ska göra i ditt hem.

Kontorsstäd

Vår personal ser ser till så att arbetsmiljön på företaget alltid är trivsam. Vi utför städning med hög kvalitet och det är alltid samma personal som städar varje gång. Vi utför städningen en gång per vecka eller efter dina önskemål. Dina kunder kommer också att uppskatta en trivsam och hygienisk miljö.

Trappstäd

En välstädad trappuppgång ger ett trevligt intryck för besökare och boende och motverkar dessutom slitage i trapphuset. Vi kan erbjuda trappstädning till fastighetsägare, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar med professionell service och bra priser.

Byggstäd

Vi har personliga ID06-kort som gör att vi kan utföra uppdrag på arbetsplatser som kräver detta, t.ex byggarbetsplatser. Det kan handla om nybyggda hus eller städning efter en renovering. Vi har lång erfarenhet av byggstädning och vet vad som krävs för att byggstädningen ska bli effektiv och snabb. Vi tar hand om allt byggavfall och annat som hantverkarna lämnat.

fönsterputs

Vi utför professionell fönsterputs hos privatpersoner och företag. Vi putsar fönster invändigt och utvändigt i villa, lägenhet och företagslokaler. Om du tycker du att det är krångligt och besvärligt att putsa dina fönster, eller att det kan vara lite svårt att nå ibland så fixar våra fönsterputsare det enkelt och snyggt.

Bortforsling av möbler

Behöver du bli av med gamla möbler? Vi hjälper till med att forsla bort möbler vid flytt eller om du bara vill bli av med saker som står och dammar. Vi kan även hjälpa företag med bortforsling, t.ex. med byggavfall.

Transport/Bud

Vi är inte bara flyttfirma utan kör dessutom ut leveranser med budbil. Vare sig du vill flytta ett kassaskåp eller leverera ett brev kör vi ut det vart du vill inom Stockholm och Uppsala med omnejd. När du hör av dig till oss kan vi ordna en budkörning även på kort varsel, ofta redan samma dag.

Dödsbostäd/Tömning

Låt oss på Sigtunas flyttstäd hjälpa dig och din familj med allt. Vi ordnar med tömning av bohaget, bortforsling, värdering, magasinering, transport och städning.

Visningsstäd

Få det exemplariskt städat inför visningen av din bostad. Utöver att städa läggs stor vikt vid att bostaden ska kännas välkomnande. Det kan innebära allt från städning på gården till blommor i köket. Våra kunder gillar oss för att vi alltid ger 100%.

Magasinering

Behöver du hjälp med att magasinera eller förvara möbler, inventarier eller något annat under en kortare eller längre tid hjälper vi gärna till. Dags för stambyte i huset? Eller behöver ni extra lagringsutrymme? Ingen fara , Sigtuna Flytt & Städservice AB har även magasineringstjänster. Vi erbjuder magasinering för allt från enstaka föremål, till stora bostäders bohag. Våra uppvärmda och säkra förråd finns i alla storleksklasser.